Libritalia
×
 x 

0

E BARDHA, E ZEZA... DHE PAK E KUQE

di ALESSANDRA DE SANTIS ISBN 9788855481236 - LIBRITALIA

Alessandra De Santis (Castelsaraceno, 1972) ka mbaruar studimet për histori bashkëkohore në Firence. Ka punuar pranë Departamentit për Entet Vendore dhe pranë Departamentit për Reformat Institucionale të Partisë Demokratike të së Majtës. Ka punuar pranë Zyrës Legjislative të grupit të deputetëve të Partisë Demokratike në Parlamentin e Republikës Italiane. Është funksionare politike e Partisë Demokratike Italiane.

 

CARATTERISTICHE TECNICHE: FORMATO 15x21 cm. - copertina patinata a colori  - interno edizione bianca  -  pagine 50

15,00 €

TOP