E Bardha, e zeza... Dhe Pak e Kuque

15,00

di ALESSANDRA DE SANTIS - LIBRITALIA

Alessandra De Santis (Castelsaraceno, 1972) ka mbaruar studimet për histori bashkëkohore në Firence. Ka punuar pranë Departamentit për Entet Vendore dhe pranë Departamentit për Reformat Institucionale të Partisë Demokratike të së Majtës. Ka punuar pranë Zyrës Legjislative të grupit të deputetëve të Partisë Demokratike në Parlamentin e Republikës Italiane. Është funksionare politike e Partisë Demokratike Italiane.

ISBN: 9788855481236 Categoria: